Viime viikonloppuna oli paska fiilis. Olo oli masentunut ja turhautunut. Pienessä krapulassa otin jälleen onkeeni Urheilijanuorukaisen kyläkutsusta. Tällä kertaa maltettiin jopa melkein tunti jutella ennen kuin hypättiin sänkyyn. En tiedä johtuiko viikonlopun yleisistä fiiliksistä vai kuukautiskierron vaiheesta, mutta panetti aivan perkeleesti ja olo oli todella pervo.

Maltettiin kuitenkin aika pitkään esileikkiä. Ensimmäistä kertaa puhuttiin myös rivoja seksin aikana. Tyyliin "mä haluan tunkeutua sun sisään ja tuntea sun märän pillun" eli vähän Jallu-meininkiä. En muista olenko koskaan käynyt niin kuumana, halusin lykätä yhdyntää ja nauttia esileikeistä mutta melkein väkisin lantio lähti survomaan itseään munan ympärille koska himo oli niin tajunnanräjäyttävää. Aloiteltiin kuitenkin timanttisella suuseksisessiolla. En ole koskaan suhtautunut suuseksin antamiseen vastentahtoisesti, mutta tällä kertaa se tuotti mulle älyttömän suurta nautintoa, vähän niinkuin syöminen todella nälkäisenä. Imeskelin palleja pitkään ja hartaasti ja leikittelin itse kalulla ihan kuin en olisi koskaan kyseistä elintä nähnyt. Melkein olisin voinut niellä koko värkin kurkusta alas. Pureskelin taipeita ja ihanan mehukkaita reisilihaksia ja kuolasin ympäriinsä. Saadessani suuseksiä taisin vähän satuttaakin seksikumppania koska nautin niin paljon. Yhdynnän aikana melkein unohtui koko seksikumppani ja kaikki oli vain kiimaa ja sumua joka ympäröi minua ja liimasi ihoni kiinni toisen ihoon. Tätä kesti pari tuntia, välihuilien jälkeen jatkettiin uudestaan, välillä keittiönkin puolella. Sitten lähdin kotiin melkein saman tien, oli jotenkin helpottunut mutta vähän hämmentynytkin olo.

Ennen en ole harrastanut tällaisia kahdenkeskisiä hyötysuhteita. Seksi on ollut mulle joko täysin anonyymiä ja kertaluonteista tai sitten intiimiä ja tunteidentäyteistä. Tämä ei ole oikein kumpaakaan. Seksikumppani on tuttu ja mukava ihminen, jota kohtaan minulla ei kuitenkaan ole mitään erityisiä tunteita. Kertaakaan viimeisen vuoden aikana eli eron jälkeen en ole suudellut tai harrastanut seksiä ihmisen kanssa, jota kohtaan minulla on tunteita (ainoa mies, johon olen ollut ihastunut, ei ymmärtänyt antaa). Muistan kyllä miltä tuntuu rakastella tunteiden kanssa, sitä ei voi olla huomaamatta. Se ei ole välttämättä fyysisesti "parempaa" seksiä, mutta tuntuu syvälle (psykofyysisessä mielessä) asti hyvältä. Jotenkin luulin, että kun harrastaa monta kertaa seksiä jonkun kanssa, tunteita alkaa pikku hiljaa syntymään melkein itsestään. Ei tässä tapauksessa. Tai sitten me ollaan jotenkin turrutettu se osa meidän välisestämme kanssakäymisestä. Keskustelutkin ovat aina hyvin yleisellä tasolla eivätkä sisällä minkäänlaisia tunneilmaisuja. Itse asiassa tosi pinnallista touhuahan tämä on. Hyi, kuulostaa ihan psykopaattitouhulta. Voikohan tästä olla vahinkoa psyykelle? En ole enää yhtään varma omasta henkisestä tasapainostani. Vai onko turha miettiä asiaa niin pitkälle? Seksi on kuitenkin perustarve ja minulla kyseinen tarve sattui olemaan tällä kertaa todella voimakas, pitääkö sitä hävetä sen takia että on nainen?